Skotselv Skolekorps
Skotselv Skolekorps 10 år i 2013
 • Velkommen    • Aktiviteter    • Styret og komiteer 2017/18    • Kontakt oss    • Musikanter i SSK    • Hva skjer    

 

 

   Aktiviteter
    - Seminar 2008
    - Marsjseminar i januar 2012
    - UKM
    - Seminar på Hurdal syn og mestringsenter 9-11 Januar 2015
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 




Seminar på Hurdal syn og mestringsenter 9-11 Januar 2015
 

Januar har kommert og det var på tide med et seminar. Skotselv skolekorps og Stalsberg skolemusikkorps bestemte seg for å ta seminaret på et annet sted enn på en skole. så vi la turen til Hurdal.

Hurdal var vi godt kjent med fra før, i å med at vi var på korpstur dit sommeren 2014. Musikantene gledet seg til ekstra utfordringer som å spise med bind for øynene. Vi var jo tross alt på et blindesenter, så vi måtte jo få føle hvordan det var å ikke se hva men spiste.

Store deler av lørdagen gikk til å spille i grupper. Årets marsjer og gatedrill skulle øves inn og vi hadde mange dyktige instruktører og musikkantene koste seg veldig. Lørdag kveld gikk til mye morrsomt. Vi hadde aktiviteter som: Bading, Klatring, Ballaktiviteter i blinde og ikke minst catwalk med blinde jurimedlemmer.

Søndagen gikk til samspill. vi satte sammen alt vi hadde øvd på på lørdagen og vi spilte konsert for de foresatte som var med og de andre som bodde på Hurdal denne helgen.

Helgen var kjempe bra. Instruktørene var fornøyd, foreldrene var fornøyd og ikke minst musikkantene som nå er i gang med vårprogrammet

 

 

Korpset holder til på Skotselv skole i Buskerud Web ansv. Tina Jeanette Thorud