Skotselv Skolekorps
Skotselv Skolekorps 10 år i 2013
 • Velkommen    • Aktiviteter    • Styret og komiteer 2017/18    • Kontakt oss    • Musikanter i SSK    • Hva skjer     • Gjestebok  

 

 

   Aktiviteter
    - Julekonsert 2010
    - Julekonsert 15.desember 2011
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 713 383

 

 

 
Julekonsert 15.desember 2011
Julekonsert i 2005
 
Julekonsert i 2005
 
Julemusikk med skolekorpset
Skotselv Skolekorps blåste seg gode og varme med julemusikk for fullsatt kulturhus i Skotselv torsdag kveld, og alle musikantene fikk flotte medaljer utdelt.
Skotselv Skolekorps er fortsatt et meget ungt korps, åtte år har korpset holdt på nå, men søknadene til å være med som aspiranter er det fortsatt. Til årets julekonsert var det ikke en eneste marsj med i programmet, men julemusikk på alle notene. De yngste rekruttene imponerte i samspill, og det er utrolig hvor fort nybegynnerne lærer å traktere instrumentene. I august fikk de hvert sitt althorn å øve på, og tonene var gode og trygge allerede. Siden det var siste konserten dette året var det mange utmerkelser, stjerner og årsmedaljer som skulle deles ut. Og de to som har vært med i korpset siden starten, Stine Havdal og Jan Magnus Neverdal, og de fikk i tillegg til medaljer hver sin store blomstergruppe.
Korpset trenger dere som støtte og forbilder, og vi er utrolig glade for at dere fortsatt prioriterer å være med i skolekorpset, sa leder i korpset, Kari Mette Høstvik.
Skotselv Skolekorpshar nå 5 rekrutter på althorn, 25 musikanter og en tamburmajor i hovedkorpset og 13 aspiranter i eget korps hvor mange skal over i hovedkorpset etter nyttår.


Program og bilder  
Alle foto er tatt av Vigdis Margrethe Løver Tlf: 907 99 314


Stjerner, medaljer og nye luer, det blir fint.

Skotselv Skolekorps hadde julemusikk på programmet på årets siste konsert og samspillet mellom rekrutter, aspiranter og hovedkorps viste at dette er et korps med stor spilleglede. Hilde Merethe Hartz og Martine Kristoffersen dirigerte.

Juniorer i aksjon med Martine som dirigent. De er blitt kjempeflinke.

Kornettgruppa i SSK som spiller.

Heilt ferske aspiranter og de har fått ny lue. Dette var moro.

Noen av musikkantene i trommegruppa SSK.

Stine Havdal og Jan Magnus Neverdal fikk både årsmedaljer, stjerner og hver sin store blomst som takk for at de fortsatt er med i skolekorpset. Begge to har de vært med siden korpset startet for åtte år siden.
Utskriftsvennlig versjon

 

 

Korpset holder til på Skotselv skole i Buskerud Web ansv. Tina Jeanette Thorud