Skotselv Skolekorps
Skotselv Skolekorps 10 år i 2013
 • Velkommen    • Aktiviteter    • Styret og komiteer 2017/18    • Kontakt oss    • Musikanter i SSK    • Hva skjer    

 

 

   Aktiviteter
    - Marsjseminar
    - Gla`dag 30 april 2011
    - Huskonsert 2010
    - Seminar Stalsberg.
    - Gla' dag 30. April 2016
    - Gla' dag 26. April 2015
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 
Gla' dag 30. April 2016
Kolbotngarden klar for å vis årets drill
 
Kolbotngarden klar for å vis årets drill
 
Drammen brannvesen musikkorps
 
Drammen brannvesen musikkorps
 
Stina og Julia slår av en prat med Røde kors
 
Stina og Julia slår av en prat med Røde kors
 

Til tross for dårlig vær hold musikantene og de fantastiske dugnadsjobbende smilet fremme. Året er 2016 og Skotselv skolekorps arrangerer Gla'dag for 11. gang

Gla' dagen i år bydde på mye regn, klade og gjennomvåte musikanter men også på smil og latter. Til gla'dagen i år kom det 7 koprs + Skotselv skolekoprs. Årets korps som tok turen til Skotselv var: Krogstad og Solberg, Stalsberg skolemusikkorps, Frydenlund skolekoprs, Skoger skolekoprs, Øvre Eiker skolekorps, Klobotngarden og Drammen brannvesen musikkoprs.  

Skostelv skolekorps sammen med stalsberg skolemusikkoprs viste sin gatedrill. det samme med krogstad og Solberg som har holdt på med drill i flere år. Mens for første gang hadde Øvre Eiker skolekorps øvd inn en gatedrill.

Bak i kulissene med en stor gjeng med foreldre, familie og gammle korps medlemmer var stemningen høy, mye latter og glede ble spredd, selv om det ble noen klesskift i løpet av dagen når det rant fossefall fra partyteltene så gjemte ikke de dugnagsjobbene smilet.

Da magiker Davido gikk på scenen var det mange slitene og kalde musikanter som allerede hadde dratt hjem, med det stoppet ikke Davido fra å holde et forykende show.

Etter å hatt fint vær på Gla'dagen i 10 år, måtte det jo komme et år med dårlig vær. Men innbyggerer og foreldre til musikantene sa til stadighet at vi i SSK ikke kunne slutte å arrangere gla'dag til tross for dårlig vær. Noe vi setter pris på å høre, når folk kjører langt og lenge for å komme til den lille bygda våres.  

 

Vi i Skotselv skolekorps takker for alle som har stilt opp og hjulpet oss med årets Gla' dag dere er toppen. en stor takk til Kari Mette Høstvik som var konfransier denne dagen :)

 

 

Korpset holder til på Skotselv skole i Buskerud Web ansv. Tina Jeanette Thorud