Skotselv Skolekorps
Skotselv Skolekorps 10 år i 2013
 • Velkommen    • Aktiviteter    • Styret og komiteer 2017/18    • Kontakt oss    • Musikanter i SSK    • Hva skjer    

 

 

   Aktiviteter
    - Overnatting på Skrim fjellet høst 09
    - Årsmøte høst 2009
    - Bingen ballklubb 50 år
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 Foto Vigdis M Løver


Overnatting på Skrim fjellet høst 09
 
-Grottekrabbing i iskaldt vann

Skotselv Skolekorps hadde overnattingstur i skogen fra fredag til lørdag og en tur inn i naturskapte grotter var høydepunktet.

En ny korpssesong ble innledet med en opplevelsestur i Skrimfjellet, og både barn og voksne fra Skotselv Skolekorps fikk en flott og sammensveisende skogtur. Rønnaug Slotfeldt fra Begeistret i Buskerud var turens guide og aktivitør, og barn og voksne ble aktivisert hele tiden med leker, spill, fiske og kanopadling. De som ikke ønsket så mye aktivitet fikk lov til å kose seg rundt bålet og holde grillene varme. Været var fortreffelig, og den største utfordringen på denne turen var grottevandringen. I en grotte laget av vannet i løpet av mange tusen år, kunne alle som ønsket bli med på rundtur. Ved hjelp av hender og føtter klatret alle som edderkopper rundt i grottene og kloret seg fast så godt de kunne for ikke å bli våte. Men våte ble de alle sammen allikevel, for det var ordentlig slitsomt å holde seg fast hele tiden.
- Dette var utrolig morsom og spennende å være med på og en skikkelig god utfordring som nesten alle deltok på. De aller minste var litt redde med en gang, men etter hvert syntes de at det ble bare moro, fortalte Nina Neverdal, en av foreldrene i korpset. Hun ble selv gjennomvåt av det iskalde vannet inne i grotten, men det var bare å vri ullsokkene for vann, så var de like gode igjen. Turen ristet hele korpset godt sammen til høstens utfordringer på det musikalske plan.

Vigdis Margrethe Løver
Tlf: 907 99 314

Fra turen til Skrim.  
Vigdis M Løver har tatt bilder og deler det med oss andre.

Padling er gøy og utstyret var i orden.
Padling er gøy og utstyret var i orden.
Andre prøver fiske lykken.
Andre prøver fiske lykken.
Vår nye leder fra jordens indre.
Vår nye leder fra jordens indre.
Inngangen til grottene er ikke store.
Inngangen til grottene er ikke store.

 

 

Korpset holder til på Skotselv skole i Buskerud Web ansv. Tina Jeanette Thorud