Skotselv Skolekorps
Skotselv Skolekorps 10 år i 2013
 • Velkommen    • Aktiviteter    • Styret og komiteer 2017/18    • Kontakt oss    • Musikanter i SSK    • Hva skjer    

 

 

   Velkommen
    - Grøt fest
    - Gla`dag 07
    - Høstmarked Øra.
    - Juleavslutning
    - Benjamin prisen
    - Brassbua
    - Ny fane til Skotselv skolekorps
    - VG nyheter
    - Været
    - Gla`dag 3.mai 08
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 

Gla`dag 07
 
Strålende Gla`dag
15.05.07

Lørdagen ble velsignet med sol og blå himmel og folk fra hele bygda møtte opp. Dermed ble Gla´dagen i Skotselv svært vellykket.Det er andre år på rad at skotselvingene med Skotselv skolekorps i spissen arragerer Gla´dagen med korpsmusikk som det sentrale.
Korpsene som deltok i dette «ministevnet» var Skotselv skolekorps, aspirantkorpset til Skotselv skolekorps, Stalsberg skolemusikkorps, Vikersund skolekorps, Åmot jente- og guttekorps, Vestfossen jente- og guttekorps og Modum janitsjar.
Etter tur kom korpsene marsjerende inn på plassen til Skotselv skole hvor de etter hvert tok oppstilling ved siden av hverandre. Morten Laubu fra Øvre Eiker kommune holdt tale hvor han blant annet berømmet dugnadsarbeidet og all øvingen som var lagt ned i forkant av arrangementet. Han fortalte at kommunen vil satse på stedsutvikling i Skotselv og at mye er på gang allerede.
Det var ikke bare korpsmusikk som sto på plakaten denne dagen. Det var leker for barna, lykkehjul og lotterier samt salg av kaker, pølser og drikke. Fra scenen var det underholdning.
Gla´dagen er en tradisjon som er kommet for å bli. Neste år skal arrangementet skje 26. april, så det er bare å sette av datoen.
MONA SANDVIKEN

 

 

Korpset holder til på Skotselv skole i Buskerud Web ansv. Tina Jeanette Thorud