Skotselv Skolekorps
Skotselv Skolekorps 10 år i 2013
 • Velkommen    • Aktiviteter    • Styret og komiteer 2017/18    • Kontakt oss    • Musikanter i SSK    • Hva skjer    

 

 

   Velkommen
    - Grøt fest
    - Gla`dag 07
    - Høstmarked Øra.
    - Juleavslutning
    - Benjamin prisen
    - Brassbua
    - Ny fane til Skotselv skolekorps
    - VG nyheter
    - Været
    - Gla`dag 3.mai 08
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 

Ny fane til Skotselv skolekorps
 
Skotselv Skolekorps med ny fane
Det var en stor dag for Skotselv skolekorps på årets nasjonaldag da de kunne marsjere bak en splitter ny fane, og musikerne var storfornøyde med både farger og utforming.
Skotselv skolekorps ble startet i 2003, og hele tiden har de ønsket seg en ordentlig fane å marsjere etter. Hittil har de marsjert etter en fane malt på en treplate, og selv om det har vært greit nok hittil, så har drømmen vært et mer ordentlig kjennetegn slik som de aller fleste musikkorps har. Arbeidet med en fane har pågått for fullt det siste året, og i løpet av et par korte vårmåneder har sydamen i Bingen, Gro Fuhre Lie sydd på maskin og brodert for hånd for å bli ferdig til 17. mai.

- "Jeg har aldri hatt et slikt oppdrag før, så dette var veldig spennende", forteller Gro Fuhre Lie. Hun var ferdig med det aller siste stinget klokken åtte kvelden før nasjonaldagen, og kunne puste lettet ut etter lange intensive arbeidsdager. Det er det lokale næringsliv i Skotselv med Olav Teigen, Teck Skotselv AS og Ring Tore Teigen som sammen med Bakke Sanitetsforening tok på seg det økonomiske ansvaret for fanen.Her ser vi syersken Gro Fuhre Lie sammen med Anita Haare med den nye fanenTekst og foto: Vigdis M. Løver


 

 

Korpset holder til på Skotselv skole i Buskerud Web ansv. Tina Jeanette Thorud